Degustacyjna kolacja sylwestrowa
Dodane Środa, 27 Grudnia 2023, 10:11:58, ID ogłoszenia: 39440Opis ogłoszenia
Degustacyjna kolacja sylwestrowa
Zapraszamy Cię na wyjątkową 7 daniową degustacyjną kolację sylwestrową, która będzie idealnym zwieńczeniem mijającego roku.
Niech ta noc będzie nie tylko okazją do podsumowań i noworocznych postanowień, ale również inspiracją dla nowych kulinarnych doznań.
Wieczór rozpoczniemy o godzinie 20:00 lampką prosecco i wyśmienitym flying bufetem.
Kolacja degustacyjna serwowana od godziny 21:00
MENU
I
Ostryga w tempurze
II
Tatar z jelenia, czarna trufla, carpaccio z truskawek, chips z czekolady, chilli
III
Frutti di mare zatopione w aksamitnym veloutee groszkowym
IV
Consomme grzybowe, ravioli z kaczką i gruszką
V
Perliczka po włosku w glazurowanych warzywach, demi glace, sos maślany
VI
Łosoś w panierce pistacjowej, ratatuille, puree szczypiorkowe, sos vierge
VII
Suflet Panettone
CENA: 390 PLN* za osobę
Dla jeszcze głębszego zanurzenia się w świat smaków, proponujemy opcjonalny dodatek - wine pairing "Wieczór z Bąblami" / 180 PLN za osobę
*W cenie: 7 daniowa kolacja degustacyjna, aperitif, toast noworoczny, butelka wódki (na parę), woda mineralna, kawa i herbata serwowane do deseru
Do każdego rachunku doliczany jest 10% service charge
- Kategoria: Inne
- Lokalizacja: Kraków
- Wyświetleń: 31
Opis ogłoszenia
Degustacyjna kolacja sylwestrowa
Zapraszamy Cię na wyjątkową 7 daniową degustacyjną kolację sylwestrową, która będzie idealnym zwieńczeniem mijającego roku.
Niech ta noc będzie nie tylko okazją do podsumowań i noworocznych postanowień, ale również inspiracją dla nowych kulinarnych doznań.
Wieczór rozpoczniemy o godzinie 20:00 lampką prosecco i wyśmienitym flying bufetem.
Kolacja degustacyjna serwowana od godziny 21:00
MENU
I
Ostryga w tempurze
II
Tatar z jelenia, czarna trufla, carpaccio z truskawek, chips z czekolady, chilli
III
Frutti di mare zatopione w aksamitnym veloutee groszkowym
IV
Consomme grzybowe, ravioli z kaczką i gruszką
V
Perliczka po włosku w glazurowanych warzywach, demi glace, sos maślany
VI
Łosoś w panierce pistacjowej, ratatuille, puree szczypiorkowe, sos vierge
VII
Suflet Panettone
CENA: 390 PLN* za osobę
Dla jeszcze głębszego zanurzenia się w świat smaków, proponujemy opcjonalny dodatek - wine pairing "Wieczór z Bąblami" / 180 PLN za osobę
*W cenie: 7 daniowa kolacja degustacyjna, aperitif, toast noworoczny, butelka wódki (na parę), woda mineralna, kawa i herbata serwowane do deseru
Do każdego rachunku doliczany jest 10% service charge